Sunday 6 November 2011

Prebavni in predvolilni cirkus...

Spet me preganja driska; celo ponoči, ko sem moral iti kar 5-krat !!! Očitno gre spet za diverticulitis, ki ga je ponovno potaknila kaka bakterija. Kot že prej, moram iti po antibiotično pomoč k Svetičevi, Hudič je predvsem ta, da ne smem jesti skoraj ničesar, ker vse iritira vneto sluznico v črevesu, ki ne absorbira vode iz hrane, blato pa je nekonzistentno in hoče ven "v obrokih". Zaradi mojih številnih divertikul so seveda vnetja pogostejša. Drugače pa imam kar apetit, ni vročine, krvi ali kaj podobnega. Pač pa je poleg tega še nekaj bolj obvladljivih nadlog: slabšanje vida, hrbet itd itd....

Novica, da gre Meti v dom, nama je spet evocirala spoznanje, da se bo tudi najino življenje slej ko prej spremenilo: ali bo eden prej odšel v večna lovišča, drugi pa v dom ali pa bova šla oba - ali v "vesolje" ali v dom. Tedaj se bo vse pričelo obračati drugače - gotovo pa ne boljše. Ampak kar bo, pač bo.

Izida volitev in njim sledče kombinatorike se ne upa napovedati nihče - tudi ne verjamem, da so se stranke sposobne pripraviti na razne variante. Tudi tukaj velja: kar bo, pač bo.

Živi bili, pa videli !

No comments: