Thursday 28 June 2007

Kar naprej se osamosvajam(o)

Spomenka je te dni spet aktualna: izbrskala je nov janševizem, po katerem osamosvojitev še ni končana in iz tega pravilno zaključila, da gre za nov element totalitarizma ("revolucija, koja teče"), ki rabi TRAJNEGA sovražnika in ki je usmerjen v to, da se sedanji garnituri OHRANJA njena oblast in "osamosvajanje", saj ta še traja in torej ne gre le-te ukinjati....

Iz celotnega sklopa nočne ujede in mednarodnega prisluškovanja pa ne bo neposredno nič - saj zares obremenilnih papirjev ni (več) in ostanejo le verbalne izjave: Ropova (in ev. Podgornikova) beseda proti Janševi. Usodi SKB, orožja in drugih nečednosti, ki bi (so) bremenile sedanjo politično opcijo se bo tako pridružila še sedanja afera. Posledica pa bo vendarle še za eno stopnjo omajano zaupanje (kolikor ga sploh še je med "širokimi ljudskimi množicami") v vlado in korak bližje k spremembam na volitvah. To pa je tudi nekaj.

S povečanim pritiskom v desnem očesu ni nič - ker sem v strahu za napadom glavkoma jemal dvojne kapljice, se je pritisk zmanjšal celo na 10 mmHg (normalno je do 18). Seveda se vid počasi, zelo počasi slabša - ampak to je pač EMŠO, ki je kriv še za vse kaj drugega !

Mirko je v Trebnjem, ki sva ga obiskala včeraj, še v kar dobri kondiciji in nama je poleg orehov in terana spet dal ribez (ki sva ga morala sicer sama obirati). K sreči sva ga nabrala bolj malo, ker ne hrepeneva preveč po njem; bolj zato, da ne bi bil užaljen, če ga odkloniva.

Ma je bila spet pri dermatologu ki ji je spet matral podplat in še bo treba k njemu. Očitno je zastarel žulj zelo trdovraten - ampak, spet je tu nesrečni EMŠO...!

Oh, bova že...!

No comments: