Sunday 20 July 2008

Čas kislih kumaric

Danes sva od Rožnika "prešaltala" na kolo - na Barje skoraj do Rudnika in nato nazaj do Dolgega mosta in nazaj. Za prvič po dolgotrajni pavzi kar dovolj - tudi rit se je vnela. Sicer pa sva pospravila od včerajšnjega piknika - je bilo kulinarično kar veliko; večerje ni bilo treba in se je bolje spalo brez nje.

Sicer pa sem aktiviral še stari namizni računalnik; k sreči imam preklopni kabel, ki omogoča, da uporabljaš isti monitor, isto miško in isto tipkovnico kar na dveh računalnikih; preklapljaš le z dvoklikom na ScrollLock. Udobno. Namestil sem W 2000 Prof; lovil pa sem se (ponovno) pri nastavitvi na slovenščino. Tako imamo v hiši kar 4 mašine, torej dovolj backup-a.

Za dohtarske obiske in posege bo treba počakati vsaj na drugo polovico avgusta - čaka me UZ in ev. urolog. Še prej pa obnova zaloge zdravil.

Pa še kak celodnevni izlet bi si rada privoščila - ampak kaj, ko je ali prevroče ali pa slabo (nevihtno) vreme. V jeseni bi se prileglo morda tri dni nekje na Koroškem; tam je še ogromno "neobdelanega".Morda prepričava še otroke - ?

No comments: