Saturday 14 November 2009

Pogumno naprej v nove izgube...

Preživel sem tudi RD - niti ni bilo posebne omembe vredno. Poleg tega sem kmalu za tem dobil Windows 7 in ga tudi instaliral. Sedaj se seveda na debelo mučim s prenosom programov. Nekateri tudi ne delajo, bodisi ker "ne prenesejo" W 7 ali pa zato, ker ne dovoljujejo nove CD-instalacije na novi kišti. Bom skušal vzpostaviti domače omrežje, ker še ne bi rad kasiral stare mašine, na kateri bom morda poskusil W XP.

Tudi cepljenje proti novi gripi sva prestala brez kakršnihkoli reakcij. Tudi čez Rožnik še greva in tudi listje grabiva - le-tega bo itak kmalu konec (mislim listja; naju menda še ne...)..

Glede SLO-CRO spora sem izgubil vsakršno voljo za nadaljne polemiziranje. Očitno bomo še naprej nastavljali lica, da nas kloftajo - ali EU, ali ZDA ali pa Hrvati. Saj smo tega vajeni, od koroškega plebiscita in Rapalla dalje... Sicer pa sedaj je, kar je in nima smisla še naprej komplicirati; lahko se samo zanašamo na dobro voljo arbitrov (hahaha...), saj v nasprotju z drugimi udeleženci ali opazovalci spet ne bomo znali lobirati (tudi potihem ne).

Eh, kad dobro promislim, dođe mi da odem u ............

No comments: