Wednesday 22 February 2012

Tekoče zadeve

Glede hrbtenice - ki bolečinsko nič ne popušča in takoj odgovori, če izvajam kak napor - nič izboljšanja, ampak počasi se le nekaj dogaja. Danes sem opravil MR, jutri izvidi. Išias zaradi tenzije piriforma bi terjal drugačen MRI ;če bo treba, ga bom pač opravil. Čez 1 mesec imam končno ortopeda; pričakujem vsaj kake nasvete glede terapije (injekcija, fizioterapija, mneneje glede operacije itd). Pri tramalu imam še malo rezerve; sedaj ga skušam podkrepiti še z malo Neurobiona. Skratka, nekako se bom pretolkel do obiska pri ortopedu. Potem bomo pa videli.../ali pa tudi ne...)

Natezanje okrog izvzemanja naših parcel, na katerih sedi GPG v stečaju, se še nadaljuje. Ogroženost posesti ni realna, realne pa so sitnosti in opravila ter seveda tudi stroški. Ampak kdaj pa je v zgodovini kak posameznik zmagal napram državni birokraciji...Le-ta je vedno izvlekla celo kožo, posamezniku pa skrajševala življenje...

Problemi za novo vlado (plače, prispevki, davki itd) so se pričeli prav počasi in prihuljeno plaziti v našo javnost. Vlada ubira nekakšno taktiko previdnega doziranja (na zdravila se je treba navaditi postopoma); psu se reže rep počasi in po koščkih, preden se zave, da je ostal brez repa...! Ampak hecom se ne bo dalo izogniti (glej npr. reakcije okrog socialne kapice...) . No, živi bili, pa videli.

Drugače pa še kar gre (Karoca gre, gre, gre...Neka gre !)

No comments: