Tuesday 10 June 2008

Rožnik pa Bush in ostalo

Prvič po daljšem času spet čez Rožnik; je bilo kar OK. Tudi sicer se ne gre pritoževati (razen za pogosto vstajanje ponoči, zlasti če večerjam juho). Naše zdravstvo je od hudiča; imajo sicer čakalne dobe dva meseca, ampak me na UZ za drugo polovico avgusta ne morejo sedaj naročiti, ker ne vedo, če bo in kdo bo od spoštovanih dohtarjev tedaj delal in kdaj...Ko se bom pa avgusta - po nasvetu vsemogočne sestre na UZ v ZD - naročil za konec meseca, bodo pa rekli npr. 60 ali 90 dni ! Sedaj pa ne more narediti zapisa z mojim imenom !!! Da poludiš !

Ampak mnogim je še slabše. Erni je bil operiran na črevesu; Meti na hemeroidih, Mihela pa ima karcinom na materničnem vratu in huda obsevanja. Ampak dokler bo, bo.

Če bosta spoštovana hči in zet kaj v jeseni šla na kak kolesarski večdnevni izlet, bi se v načelu pridružila tudi midva (seveda s predpostavko, da bom OK).

Bush je šel, hvala bogu. Kaj so bušizmi, vem. Ali je tudi zaBUSHavanje prišlo od njega ? Najbolj mi je bil všeč Miheljakov komentatorski podnaslov: "V katerem grmu tiči BUSH ?". Kakšen cirkus smo zganjali - ni da bi govoril ! Tudi Rožnik oz. cesta do njega je bila zastražena. Tip pa definitivno odhaja s prizorišča. Upajmo, da tudi Janša z njim ("gliha vkup štriha"). Upajmo tudi, da bo Obama kaj boljši in predvsem bolj inteligenten in bolj usklajen z našim prihodnjim, drugim predsednikom vlade !

Howgh !

No comments: