Friday 20 June 2008

Začetek konca JJ ?

Tale zadnji Politbarometer me pa vendarle navdaja z upanjem. SLS in NSi utegneta ostati pred pragom parlamenta, kar bi pomenilo, da lahko Janša računa le z event. Jelinčičem, pa še ne bo prišlo do večine. Če bo sedanja opozicija pametna, bi lahko prišla skoraj do 2/3 večine. Vsekakor se SDS slabo piše, kljub referendumskim in podobnim cirkuškim predstavam; nova vlada pa se bo morala truditi vsaj dva mandata, da popravi škodo sedanje.

Sicer ap je prebava še naprej OK, boljša kot v najbolj "zdravih" časih. Zato pa mi nagaja malo tilnik in pokanje v vratu ter nekaj neregularnostih pri pritisku (le-ta je praviloma znatno pod normalo) in pulzu. Tudi vročino težje prenašam in se potim za vsako figo. Kaj bi, star sem pač...!

Danes mi je izmerila očesno vidno polje - obe očesi sta praktično v mejah normale. Pač pa bo jeseni treba še na kapsulotomijo levega očesa, kjer vidnost počasi slabi (sedaj je že 0,5, medtem ko je na desnem 0,9 !). Mislim, da se bo popravila vsaj za kakšno decimalko.

Na vrtu vse zeleni tako močno, da bomo kmalu kot Trnjulčica. Ampak v tej vročini ni prijetno obrezovati, še manj pa pospravljati za tem. Pa saj bo vse počakalo...

Do Rožnika skorajda ne prideva - enkrat je dež in mraz, nato pa vroče, da je joj. Ampak, kot pravijo Srbi: "Rđavom k___u i dlake smetaju...!"

Do naslednjič...!

No comments: