Friday 15 August 2008

Vse je OK, razen politike...

Prebava je spet več kot OK (kar pri meni pomeni zaprtje...).Tudi dve majhni infekciji se po obisku zdravnice in apliciranju ustreznih antibiotikov lepo urejata. Tako imam še težave predvsem z reumatskimi bolečinami (Ma tudi !), še najbolj zjutraj, v postelji pred vstajanjem. Se je pa vse spravilo na kup: današnji nastop hudega vremena, kopanje in še delo na vrtu - za vse skupaj je potem integralna pokora.

Seveda pa me še bolj skrbi možnost, da to (ali podobno) vladavino JJ-ja dobimo še za 4 leta. To bi bila prava katastrofa. Ta hudič je sposoben napraviti vse, da obdrži oblast - vključno z neke vrste "mehkim" državnim udarom. Ampak upajmo, da je na Slovenskem še vedno toliko pameti, da bi to preprečili (hm ?).

Hecno; z Ma so naju pred dnevi "leteče" intervjuvali na Rožniku na temo divjih kolesarskih voženj po pohodnih poteh. Nisem nič vprašal, katera hiša in za kaj to snema in sem na to pozabil. Včeraj zvečer pa dobim klice (znancev in Mo), kako sva bila dobra na POP TV v oddaji 24 ur. Z nekaj truda sem posnel ponovitev na TV Pika. No, hec mora biti, če že honorarja za nastop ne bo!

Ampak pred dnevi sva zmogla Blegoš; razgled je bil enkraten in sva bila skoraj 2 uri na vrhu. Sva se pa matrala; od avta, precej nižje od koče, je bilo do vrha kakih 250 m strme višinske razlike, pa še hudo in vroče sonce. Vsak dan tega ne bi počela; kdaj pa kdaj pa ni slabo za dvig samozavesti, saj imava vendarle 80 let (ali tam blizu...) !

No comments: