Thursday 13 August 2009

Kot običajno...

Predvčerajšnjim še UZ - vse je v redu in ni sprememb. Tudi Queryat je izginil. Danes še kontrolni pregled pri okulistki; potem pa enkrat septembra spet kontrola pri abdomenalnem kirurgu; sedaj že po polletnem presledku. Torej so far so good...

Novo, termostatirano dvojno pipo sem včeraj instaliral v kopalnici. Bomo videli, če bo res držala konstantno temperaturo vode. Ker pritisk v Murglah zelo niha, je bilo skoraj nemogoče obdržati nastavljeno temperaturo vode samo z ročnim pripiranjem ali odpiranjem pipe. Kot v vojski: na kolektivnem tuširanju je bila voda najprej vrela, ko pa smo vpili, da je prevroče, pa je spustil samo mrzlo vodo...!

Predvčerajšnjim me je blazno bolel križ ves ljubi dan. Sedaj imam na sebi spet kozmodisk in je res bolje. Zakaj je tako, pa ne ve noben hudič. Ortoped mi je dejal, da če bi vedel, zakaj je tako, bi dobil Nobelovo nagrado. Ali naj skušam kandidirati zanjo ?

Listje breze nezadržno odpada. Tudi drevo se stara...Pa še pokositi bo spet treba, pa obrezati bršljan, pa drenov grm in forsitio in še kaj. Ne bo zmanjkalo dela, kljub recesiji.

Howgh !

1 comment:

admin said...

Kozmodisk omurga masörü sayesinde bel
Kozmodisk ve sırt ağrılarınızdan kısa sürede kurtulun.