Thursday 30 August 2007

Težave se menjajo

Zadeva s karambolom je urejena; stala me je ravno jurja evrov. Na servisu so ga lepo uredili, ni kaj in je pripravljen za nov karambol !!!

Moje težave z zdravjem pa se spreminjajo. Zanimivo, najbolj se je uredilo sranje - sedaj so normalne klobase in kaže, da lahko jem bolj ali manj vse. Tudi hujšanja ni in izgube apetita tudi ne.
Kaže, da je k temu odločilno pripomoglo jemanje LINEXa, ki je uravnalo bakterijsko ravnotežje. Kakorkoli, stvar je topogledno dokaj normalna.

Pač pa me je pred dnevi spet uščipnil hrbet in se že nekaj dni ne morem znebiti bolečin; vseskupaj je nekako vneto in boleče, zlasti proti jutru v postelji. Vsekakor moram to za silo pozdraviti do Bleda (4.9.).

Za nameček pa zadnje dni opažam aritmijo, z nekakšnimi izostanki posameznih pulzov in neugodnega občutka, kot da bi imel srce v grlu. Pritisk krvi je normalen (130/65 ali tu okoli), opažam pa, da se hitro spotim, zlasti ob koncu kosila. Fizičn aktivnost ne vpliva slabšalno, prej obratno. No, počakati bo treba do blejske diagnoze, potem pa bo treba spet potovati od dohtarja do dohtarja....Fino, kajne ?

No comments: