Wednesday 16 December 2009

Zlovešče napovedi, pa še konec leta...

Očitno je, da je JJ (p)ostal nevaren; sedaj napoveduje ulične mitinge v Miloševićevem stilu !!! V bistvu zagovarja, da je ulična demokracija NAD parlamentarno - prav tako kot Slobo. In če bo stvari zakuhal, seveda ni mogoče iti nad to z represijo; potem bodo tudi mnogi dejavniki (sindikati, delodajalci itd, ki sedaj zastopajo cehovstvo) prisiljeni v črno-belo opredelitev: ste za prevrat (predčasne volitve, izredno stanje in podobne avanture) ali ne ?

Očitno gre njemu in njegovim oprodam za to, da PO VSEJ SILI pridejo na oblast. In grozljivo je, koliko Slovencev mu še pritrjuje ! In pričakovano - sedaj antidemokracije obtožuje prav tiste in take, ki so preprečili Miloševićevski miting v Ljubljani ! Pa saj to ni res - pa je !!! Očitno je ta politični monstrum hujši od Berlusconija - in vrhunski mojster licemerja. Ampak kaj se pa sploh da storiti ob takem mlačništvu koalicije, ki bi prav sedaj morala z vsemi sredstvi opozoriti na nevarnost ?! In ne pozabimo - JJ je v preteklosti že pripravljal državni udar (gl. Depala vas). Nujno je, da bi se sedaj oglasil intelektualni vrh Slovenije - od Spomenke preko Žižka, Stanovnika, Türka in vrste akademikov, stanovskih združenj, civilne družbe in vseh, ki v državi kaj veljajo in jim je za demokracijo ! Ne pozabimo, da je Nemce tudi Hitler leta 1933 preprosto fasciniral s svojimi jurišniki...!!!!

Pa bodi dovolj o tem. Končno sem zaključil mojo hardvesko avanturo in pošlihtal vse mašine; tudi prenosnik, na katerem sta sedaj oba sistema: W 2000 in W XP. Rezerve torej več kot dovolj. Sedaj pa je čas za temeljito čiščenje softvera na CD-jih in DVD-jih, na katerih je še kopica davno odsluženih programov, driverjev in druge obsoletne solate. To pa bo tudi naporen kšeft.

Treba bo tudi poslati voščila - večino kar po e-mailu, na podlagi standardnega teksta ( no, nakaterim bom bolj oseben). Še za Rožnik ne bo dovolj časa - ampak sedaj je mrzlo in neprijazno, tako da itak še ne pride v poštev.

Upam, da bomo tudi ta konec leta preživeli (tudi brez žurke, na katero me iz ZOTK vabijo)....

No comments: