Friday 14 May 2010

Vreme zanič, drugo še kar.

Je že čas, da se oglasim. Čreva so se kar nekako "urihtala", čeprav še ne čisto; ampak "delamo na tem". Isto je z glavobolom, ki me je nekaj dni kar precej mučil in po nekaj dneh postopoma pojenjal. Vse mogoče se dogaja v telesu na stara leta - ampak se kar precej tega nekako pozdravi ali vsaj umiri. No ja.

Za glasovanje na referendumu pa res še nisem odločen. Na eni strani bi bil rad dosleden samemu sebi in glasoval proti, ker menim, da je status quo še vedno boljši od zgolj služnostne poti (na kaj več ni realno za računati) in to sem ves čas zagovarjal, na drugi strani pa bo - hote ali nehote - glas proti glas za opozicijo. No, saj je še čas za odločitev. Ne bodo pa kaj novega pogruntali niti eni niti drugi !

Vreme je za crknit zanič; sam dež in niti maminega groba v Trebnjem ne moreva spraviti v red in zasaditi grmovnice. Danes greva vseeno poskusit v Trebnje. Mirkotovih 83 in 60 poroke smo proslavili s torto, ki pa ni bila roza !

Čakamo prave pomladi; rada bi kam šla, pa še na Rožnik ne moreva. Ampak na Pohodu ob žici sva pa le bila. So far so good.

No comments: