Monday 26 February 2007

INFOS, čreva in še kaj

Po daljšem času sem bil spet na skupščini družbenikov INFOSa. Kaže, da je bil uspeh zadnje HEUREKE predvsem posledica individualnega razumevanja nekega sekretarja na MZT, ki je odobril fičenke; gospodarstvo pa je bilo mačehovsko. Glede na to je - po mnenju večine - preveč rizično, da bi usodo firme vezali zgolj na vsakokratno dobro voljo državnih uradnikov. Sicer pa finančno firma ravno še drži nos nad vodo. Zato je bil sprejet sklep, da se pozanimamo o možni prodaji (dosegljivi ceni) firme in blagovne znamke, obenem pa naj se razišče, če se lahko morda pričakuje boljši odziv gospodarstva. Po mesecu dni bi sprejeli dokončno odločitev o nadaljnem (ne)obstoju firme.

Pri mojem irritable bowel-u je včasih dokaj čudno - lahko jem marsikaj, pa dolgo ni nobene reakcije; nato pa izbruhne z vso silo (za nazaj). Vsekakor bi bilo pametno opraviti kolonoskopijo; sicer pa je sindrom neozdravljiv in bom obsojen na več ali manj strogo dieto. Ampak v teh letih itak ne smeš vsega požreti, kar svojčas sploh ni bil problem (ha,ha).

Računalnik sem skoraj dokončno usposobil; sedaj moram še poskrbeti za backupe, če se mi ponovno sesuje. Vsekakor pa ne kaže loviti programskih crackov na Internetu - skoraj vsak ima vsaj enega, če ne več trojancev. Jih pa AVG prav lepo in ažurno odkriva.

Berem, da JJ-u podpora pada, Pahorju pa raste. Slednje najbrž zato, ker je med opozicijo najmanj slab...! Sicer ni menda toliko očaranih najstnic med volilkami, da bi zadostovale za tolikšno (relativno) podporo ?! Ampak on sam bi bil pa najraje oboje: predsednik republike in obenem vodja zmagovite stranke, kar pomeni tudi predsednik vlade...Joj, človeška nečimrnost pa res nima meja !

No, živi bili, pa videli !

No comments: