Sunday 27 April 2008

Ni se preveč za pritoževati...

Res so bile krive bakterije iz Activije. Odkar sem to nehal jesti, je prebava v redu, klobase so take, kot se šika in stvar se realizira enkrat dnevno - kot v davnih, davnih časih !

Seveda imam negotov občutek glede 19. maja, ko bo na Bledu kolonoskopija in UZ, tako da se bo - če je kaj - menda le videlo. Nobenih dolgoročnejših planov seveda ne morem delati; zaenkrat je počutje OK; z Ma sva danes nabirala čemaž na Pasji ravni in šla še na Sivko; popoldne pa sem malo kosil po vrtu. Pokora v hrbtenici pride seveda šele naslednji dan.

V četrtek smo se zbrali maturanti 8c pred 61 leti; bilo nas je 12 (od 17 menda še živih - ob maturi nas je bilo 47 !). Vsi imamo manjše ali večje težave. Še relativno najboljši je Čiro Zlobec; medtem ko je Marjan O. zelo upadel; ima hudega Parkinsona. Drugi pa seveda prostato, hrbtenico, angino pectoris in kar je še podobnih bolezni za starce. Končno smo vsi že okrog 80 in več. Vseeno pa smo rajši obujali spomine in se niti nismo preveč pogovarjali o svojih boleznih.

No ja, so far so good...

No comments: