Friday 6 February 2009

Nič ni rožnato...

Zoprna driska nekako ne pojenja, vsaj ne tako, da bi se vrnile "klobase". Vso stvar upočasnjujem s Seldiarjem; jogurt Activia pa se izkazuje kot ukrep v pravo smer. Dr.Svetičeva pravi, da je lahko lokalno vnetje ali pa kaka viroza. Stvar je bolj zoprna kot kaj drugega, zlasti ker apetit in teža ostajata nespremenjena. Moram pregledati (po blogu), kako sta se izmenjavali driska in normala do sedaj.

Sicer pa ni vzpodbudnih vesti. Slabo je tudi z drugim članom sorodstva, z dr. E., ki je moral na urgenco zaradi težav z bypassom, dobil pa je še pljučnico, star pa je preko 88. Ni kaj, počasi bomo pač na vrsti tudi mi...

O politiki je škoda izgubljati besede. Vsem opozorilom navkljub se premier obnaša - milo rečeno - prav otročje. V Mladini je značilna karikatura: ker ga je Janša udaril že na obe lici, mu sedaj nastavlja še rit. Dober, kot vedno, je Lorenci v Mladini. Kot možnost izboljšanja vlade navaja tudi zamenjavo Pahorja kot premierja. Ampak iz vesoljni Sloveniji nerazumljivih razlogov ga stranka najbrž ne bo žrtvovala. Škoda za Slovenijo.

Vreme je tudi skrajno nespodbudno, tako da niti čez Rožnik ne greva. "Bo že bolje, bo že bolje, samo malo dobre volje..."

V ekonomiji pa - Marx, na pomoč !!!

No comments: