Thursday 4 December 2008

Starajo(mo) se...

Včeraj smo imeli spet Iskraško srečanje. Izvedel sem, da je bil Ra operiran na črevesju zaradi podobnega vzroka kot jaz, zato ga že dvakrat ni bilo. Tudi lokacijo smo menjali, ker so nam pri Jelenu pozabili rezervirati prostor - v splošni decemberski gužvi. Nato smo po predhodnem telefoniranju šli k Angelu (v Mercatorjevi zgradbi v Zg.Šiški), kjer ni problem s parkiranjem (podzemni Mercatorjev parking), lokal je moderen in lepo urejen, postrežba in hrana pa odlični. Res ne vem, zakaj smo toliko časa vztrajali pri Jelenu, ki je postal opremno precej obrabljena špelunka... Ampak starci nismo vajeni stvari preveč spreminjati ! Tokrat pa se je splačalo in smo se odločili tudi za prihodnja srečanja.

Pahorjeva Ruplovina gre polagoma v pozabo. Pojavili pa so se že dopisi "bralcev", ki govorijo v prid Pahorjevi potezi. No, na pisanje medijev se da vplivati tudi tako, da naročiš morje tako ali drugače pobarvanih "bralskih" pisem. Kakorkoli, stvar je bila popolnoma nepotrebna in Pahorju zanesljivo ni v prid, saj še vedno vsaj deloma velja: "ljudski glas, božji glas".

Srečal sem tudi Ferleža; betežen je in se komaj premika. Pravi, da je več časa po ambulantah kot doma...Pa še nekaj let je mlajši od naju.

"So far so good".

No comments: