Monday 1 June 2009

Toljka minutičku...

Dobri djen !

Tudi RD od Ma je minil - malo naporno, ampak v redu in celo brez dežja (le malo mraz). Tomu sem odgovoril in mu poslal nekaj slik - da bo videl, da sva še kar fit. Danes sva šla namesto na Rožnik na Grad na kavo. je malo bolj strmo, ampak kar v redu. Nahodila pa sva se, saj avta ni kje pustiti, razen v Tobačni, potem pa seveda peš. Najbrž ni kaj veliko 80 plus letnikov, ki hodijo na grad brez palic in težav. Tudi kavo imajo OK. Skratka - kar nekako gre...

Vpisni letnik na faks 1947 organizira 17.t.m. izlet na Goriško - ogled črpalne elektrarne Avče. Bova šla, če bo še vse OK. Predlanskim smo že šli v Brda; ampak od tedaj sta že dva pokojna. Še prej enkrat pa sva šla z avtom na Kolovrat - bilo je veliko češenj in še več kolesarjev (Goriški maraton). So pa Brda imenitna, ni kaj. Upava na ustalitev vremena - je še nekaj neizpolnjenih načrtov in lokacij; so večinoma malo daljše, zato rabiva stabilne lepe dni (za ta leta pa že !).

Obrestne mere za depozite so postale smešno nizke; ampak so vseeno večje kot a vista, zato jih pač ne kaže imeti na OR. Bencin se je spet podražil, Janša se baha s sigurno zmago na E volitvah (kot da so te kaj merodajne za oblast doma !), GM je v stečaju, AirFrance je padel v Atlantik, britanska pevka je v norišnici, Hrvati pa užaljeni, da Rehn ni dal predloga "take it or live it". Mi zato pa v jok in k mami (čigavi?) v naročje.

I tak dosvidanija, rebjata !

No comments: